DLOUHÁ ZIMA PŘED NÁMI

Je tu prosinec, většina z nás začala hodnotit predešlou sezonu a premýšlet co bylo dobre a kde se dalo ještě něco vylepšit. V nás zůstavá spousty vzpomínek a u počítače sledujeme fotky s rybama, které nám zůstanou vryty dlouhou dobu do paměti. Dlouhé souboje a pocit štěstí, když stojíme nad podložkou na které se zmítá mohutné tělo našeho soupere. To je to proč vážíme spousty kilometrů a odepíráme si pohodlí domova. Ten krásný pocit svobody a následné vítězství. Chvilkové pokorení soupere a jeho návrat do vodní ríše. Pocit zžití s okolní prírodou a útěk z civilizace. To vše nás dobíjí na další dny v pracovním procesu a běžném životě.

Čekají nás dlouhé zimní měsíce, které budou provázeny beznadějí a práním aspoň malého oteplení. To prináší každému novou sílu vypravit se za dobrodružstvím, ať už k malému rybníku či velkému jezeru nebo snad k rece. Ale to predbíhám a je to ještě daleko.

Každý využíváme dlouhé večery po svém, někdo brouzdá po netu a pročítá odborné časopisy, jiný zas provádí údržbu výbavy a další treba pripravují vytuněné návazce. Stejně tak jako Kraťas, který má snad už i pruty s bivakem naložený ve svojí SHADE a čeká na první paprsky jarního sluníčka.

by mishak

Sdílet: 

Přidat komentář

Filtered HTML

  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <iframe>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Plain text

  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
CAPTCHA
Ověření zda jste člověk nebo webový robot