Soukromá voda

Soukromá voda

Po dlouhé době jsem si našel volný víkend, který jsem se rozhodl strávit jak jinak, než na rybách. Celý týden jsem přemýšlel, kam vyrazit. Ve čtvrtek mi zavolal bratranec, že by se ke mě přidal. V tu chvíli bylo rozhodnuto, pojedeme na soukromou vodu. Jirka moc nerybaří , a tak jsem chtěl, aby ho to bavilo. Na poslední chvíli se k nám přidal i kamarád Míra.

Ve čtvrtek jsem sbalil všechny věci, i pro Jirku. V pátek po práci jsme mohli vyrazit. Moc jsem se těšil, že si zachytáme a malinko potrénujeme na závody.

Po příjezdu jsme rozdělali věci a co nejrychleji nahodili. Zakrmil jsem partiklem a pár kuličkami boilie. Zanedlouho měl Jirka záběr. Vytáhl desetikylového lysce. Byl z toho nadšený a já měl radost, že ho to baví. Zachvíli měl i Míra záběr, jen já pořád nic.Ale po hodině mi to začalo celkem pravidelně brát. Za víkend jsem vytáhl dvanáct kaprů od 7 do 13 kg . Nejvíce fungoval Sea food obalený pastou a Fish active Black protein s ananasouvou plovkou.Úspěšný byl také zig rig, který jsem nadipoval Compotem NHDC.

Víkend utekl jako voda a my se museli vrátit zpět domů,ale už teď se těším na další výpravu.

Za LK Boys Pavel Mach. .

Za LK Boys Pavel Mach. 

Sdílet: