Winter cup Zaječí 3.místo

Po roce jsme se opět zúčastnili tohoto listopadového závodu, kde byla bodovaná ryba od 10kg na celkový součet.
Vylosoval jsem lovné místo č.12 a podle kamaráda, co zde letos na tomhle místě vylosoval neuvěřitelně 3x a vždy to špatně dopadlo-je to jedno z nejhorších míst na pískovně! Na tomhle místě seděl i před 14 dny pořadatel na závodě, kdy to bylo na 6nej ryb nad 10kg a  chytli jen 5 ryb bodovaných! Takže los nás moc nepotěšil, ale co už, jsme závodníci a tak to nezabalíme.
Ihned od startu, jsme zkoušeli všemožné pod háčkem a různé vzdálenosti, ale do večera jsme chytli jednoho nebodovaného kapra a o 2 jsme přišli!
Čekali jsme co noc, ale ta byla ještě horší-jen jeden nebodovaný a ani píp do rána!
Dozvěděli jsme se ráno od rozhodčího, že se chytlo jen pár kaprů a tak nám nikdo neodskočil-pro nás dobře.
Po celou dobu závodu nám foukal hodně silný a nárazový studený vítr z boku a tak nám rakety létaly všelijak. Museli jsme nahazovat s náběhem, abychom se trefili na lovné místo!!
Po celou dobu jsme krmili economic  boiliesem, euroboiliesem, Despotou boiliesem a partiklem. Pod háčkem nejvíce fungoval Jin Jang.
Od pátku od rána se nám začalo trošku dařit a pár nebodovaných a konečně jsme připsali i první body a konečně to začalo vypadat jako závod!
Nejvíce záběrů jsme měli přes den a v noci jsme připsali jen jednu bodovanou rybu a celkově noc byla hodně slabá. Nakonec se nám podařilo chytnout 13 bodovaných ryb. Udělali jsme pro to v těchto podmínkách všechno a vydřeli jsme krásné 3.místo, kterého si hodně ceníme a další poháry vezeme zaslouženě domů!
Za Lastia tým David Sedláček a František Heřmanovský.
Sdílet: