výsledky-6. ročník přívlačových závodů dvojic z lodi RKMB Vranov lake spin

V sobotu 5. října 2024 proběhl na Vranovské přehradě již šestý ročník přívlačových závodů dvojic z lodi pod názvem RKMB Vranov lake spin. I přes sychravé podzimní počasí, se akce nesla v přátelském a soutěživém duchu. Zázemí pro závodníky skvěle připravil Honza Vidourek, a jeho úsilí bylo znát na každém kroku – teplá polévka, grilovaná kýta a bohatá nabídka nápojů (pivo, káva, čaj dle chuti a i něco ostřejšího) přišla vhod všem zúčastněným.

Podmínky na vodě nebyly po předchozí velké vodě jednoduché a očekávala se menší aktivita ryb. Přesto šikovnost a zkušenosti závodníků přinesly výsledky, na které mohou být právem hrdí. První místo z loňského ročníku znovu obhájil tým Vohryzka, Bílý s celkovými 164,5 body. Druhou příčku si odnesl tým bartrů Urbánků 2 s 146 body a třetí místo obsadil tým Záškoda, Dvořák s 126 body. Tým Vohryzka, Bílý navíc získal i speciální cenu za Top dravce, když ulovil největšího okouna a štiku závodu.

Díky patří nejen soutěžícím za jejich nasazení, ale i všem, kteří akci podpořili. Zvláštní poděkování patří Honzovi Vidourkovi za výborný catering, Sport hobby za nádherné poháry, Matesovi za hodnotné ceny a Milanu Černému za finanční podporu. Těšíme se na další ročník a doufáme, že se opět setkáme v minimálně tak hojném počtu!

Sdílet: